Θεσσαλονίκη

Αλλαγή πόλης
Η προσφορά
έχει λήξει.
Μή χάνεις την αυριανή προσφορά:  
close

Μόνο με 39€ για τοποθέτηση αντηλιακών μεμβράνων επώνυμης Αμερικάνικης εταιρείας αξίας 59€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 34%

€39

Αξία Έκπτωση Κέρδος
59 € 33.9 % 20 €

Η προσφορά έληξε στις

08-05-2011
23:59:59

Αγοράστηκαν 38 !

1 2 3

Αγοράζοντας από 3 κουπόνια και επάνω κερδίζετε χωρίς κλήρωση ένα επώνυμο προϊόν περιποίησης αυτοκινήτου.

Επώνυμες αντηλιακές μεμβράνες, made in USA, με γραπτή πιστοποίηση τοποθέτησης και προέλευσης, βεβαίωση για το Κ.Τ.Ε.Ο. και εγγύηση εφ'όρου ζωής.
Το αντηλιακό του αυτοκινήτου σας.

Μόνο με 39€* - αρχικής αξίας 59€ - ΕΚΠΤΩΣΗ 34%


*Το κάθε κουπόνι αφορά τοποθέτηση αντηλιακών μεμβράνων σε μία (1) περιοχή του αυτοκινήτου, με επιλογή ανάμεσα από:

Δύο (2) μπροστινά τζάμια.
Δύο (2) πίσω τζάμια.
Μεγάλο πίσω παρμπρίζ.

Κάθε κουπόνι ισχύει για μία περιοχή.

Αγοράζοντας 2 ή 3 κουπόνια μπορείτε να τοποθετήσετε αντηλιακές μεμβράνες σε δύο (2) περιοχές ή σε όλο το αυτοκίνητο (εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ).

Ενδεικτική τιμή για ολόκληρο το αυτοκίνητο:

Δύο (2) πλαινά παράθυρα και πίσω παρμπρίζ (2 κουπόνια) - 78€ από 118€.
Τέσσερα (4) πλαινά παράθυρα και πίσω παρμπρίζ (3 κουπόνια) - 117€ από 177€.


Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως τις 30/06/2011.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια.

Η τοποθέτηση μεμβρανών ASWF, έχει για τον ιδιοκτήτη/ χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: ‘Ολες οι μεμβράνες της ASWF λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες ASWF προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/ κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες της ASWF βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.

Παρουσίαση

Studio Glass Car Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ STUDIO GLASS CAR ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΡΠΡΙΖ ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ,ΠΛΑΪΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ . Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΗΝΗΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ(ASWF)

  Studio Glass Car

  Τοποθεσία:

  Ωραιοκάστρου 84 - Θεσσαλονίκη

  Τηλέφωνο καταστήματος:

  0


  Feedback